Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Mandy de Meyer

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
Wie ben je en wat maakt jou blij, Mandy?

Ik ben Mandy, relatie- en systeemtherapeute en samen met mijn vriend en zijn 2 zonen vormen we een samengesteld gezin. Ik word altijd blij van hart-tot-hart ontmoetingen met andere mensen en van chocola, goede films en lekkere toetjes.

Wat drijft jou in jouw vak?

Binnen VuurKrachtig richt ik mij op sensitieve en creatieve mensen, omdat zij in deze 
maatschappij – die op ratio is gebaseerd – harder moeten werken om hun kwaliteiten te tonen. Het maakt mij warm van binnen dat ik sensitieve mensen en hun partners en gezinsleden mag helpen met meer houden van zichzelf en van elkaar om een leven te leiden vanuit wie ze werkelijk zijn, met ieder zijn of haar specifieke kwaliteiten.

Wat breng jij anderen?
Ik help hoog-sensitieve mensen met ‘jezelf zijn in contact met je partner en belangrijke anderen’ en je leven te leiden vanuit eigenheid. Dit betekent dat je weer leert leven vanuit je intuïtie en je hart – in plaats van uit angst – en zo je innerlijke vuur brandend houdt. Dit doe ik met het door mij ontwikkelde kompas VuurKrachtig.
Wat was het leukste dat je afgelopen week deed?
Ik lees een boek van Pamela Kribbe, ‘De Verboden Vrouw Spreekt’.  Het boek beschrijft channelings met Maria Magdalena over vrouwelijke en mannelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. Het boek ontroert en voedt me. Vooral de visualisatieoefeningen zijn een genot om me aan over te geven.
Als je morgen volgende week een dagje vrij inplant, wat ga je dan doen?
Een vrije dag is voor mij pas echt een vrije dag als ik op de dag zelf  álles en ook níets kan doen, naargelang mijn gevoel en mijn hart mij ingeven. Mijn partner en de katten knuffelen komt elke dag wel  aan de beurt. En chocola eten ook. 🙂
Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?
Als je een goede relatietherapeute zoekt en jij of je partner is hoog-sensitief en /of creatief, 
of je kent mensen die je een relatietherapeute gunt die gespecialiseerd is in sensitieve 
problemen en het omzetten van angst en trauma in liefde, attendeer ze dan op mijn gratis kennismakingsgesprek.
Wie wens jij bij Open Coffee Arnhem te ontmoeten en waarom?
De reden dat ik naar de Open Coffee in Arnhem blijf komen is dat ik hier leuke mensen ontmoet die allemaal op hun manier bezig zijn met hun eigen bedrijf of praktijk. Ik vind het fijn ervaringen uit te wisselen over ZZP’er zijn. Het lijkt me leuk mensen te ontmoeten die iets totaal anders doen dan wat ik doe en kijken of we krachten kunnen bundelen tot een origineel product.
Meer weten over Mandy?
Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek haar website