Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Christien Woltjer

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar word jij blij van, Christien?

Ondersteunen van ondernemers die er niet aan toe komen om nieuwe producten/diensten te ontwikkelen. Ik word heel blij als door mijn inbreng de onderneming groeit en de ondernemer weer “lucht” heeft. Het is mooi daarin te kunnen bijdragen.

Hoe kijk je terug op 2016?

In 2016 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Het was een bijzonder jaar voor mij, waarin ik enorm veel geleerd heb en ervaren heb hoe het is om vanuit huis te werken.

Wat is jouw drijfveer?

Het is mijn passie de plannen van de ondernemer tot leven te brengen. Daar waar de ondernemer zorgt voor de wat, zorg ik voor de hoe. Ik geloof in online, internet mogelijkheden en technologie. Met een juiste inzet ontwikkelen zowel ondernemer als bedrijf zich.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Mijn week is geslaagd als klanten nieuwe stappen hebben gezet in de ontwikkeling van een nieuw product/dienst of als ze enthousiast zijn over de structuur die er is gekomen in hun onderneming.

Waarin zoek jij de verbinding?

Ik lees alles wat los en vast zit en bezoek graag netwerken. In de gesprekken met diverse mensen vind ik inspiratie en doe ik nieuwe ideeën op.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Ik deel graag mijn kennis van online tools en operationeel management zodat ondernemers met kleine aanpassingen al een mooi resultaat boeken. Wil je wat verder de diepte in en 1-op-1 werken aan je vraagstuk dan kan ik een VIP dag aanbieden, persoonlijk afgestemd op de ondernemer en zijn vraagstukken.

Wat is jouw wens voor 2017 en waarom?

Heel veel ondernemers ontmoeten (bij OC Arnhem) die gepassioneerd over hun bedrijf vertellen – omdat ik daar ook weer energie van krijg – en ondernemers helpen bij hun vraagstukken.

Meer weten over Christien? Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Christien Woltjer, Online Business Manager