Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Claudia Dorland

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar word jij blij van, Claudia?

Als ik mensen kan motiveren een betere en gezondere leefstijl aan te leren. Dit doe ik met veel enthousiasme en als ik anderen daarbij kan motiveren word ik heel blij.

Wat is jouw drijfveer?

Voeding is zo belangrijk in het leven. Er zijn vele trends en hypes. Mensen zien door de bomen het bos niet meer. Als ervaringsdeskundige kan ik hier goed over meepraten. Gezonde en goede keuzes leren maken is een mooi aspect uit mijn vak. Een gezonde leefstijl heeft vele voordelen voor je gezondheid, denk aan hart- en vaatziekten en diabetes type 2.

Wat breng jij anderen?

Een stap-voor-stap Voelt Goed-plan waarin we in kleine stapjes een gezondere leefstijl aanleren. Dit doe ik 1-op-1 met cliënt maar ook in groepsverband. Geen pillen of shakes, maar pure en onbewerkte producten.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Als ik mijn cliënten blij en energiek de deur uit zie gaan. Veelal ook al met nieuwe kleding. Ze stralen en dan kan ik niet achter blijven om ook te stralen.

Waarin zoek jij de verbinding?

Ik blijf graag op de hoogte van wat er in voedingsland speelt. De verbinding zoek ik in nascholing, vakliteratuur en alle andere informatie die er te krijgen is. Deze kennis geef ik weer door aan mijn cliënten.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Ik zou de deelnemers van OC Arnhem graag gedreven en gemotiveerde adviezen geven over voeding

Wie zou jij graag eens ontmoeten (bij OC Arnhem) en waarom?

Jamie Oliver staat boven aan mijn lijstje. Super lekkere recepten heeft hij en ook hij is zeer gedreven in het naar buiten brengen van een gezonde leefstijl.Bij OC Arnhem ontmoet ik graag gemotiveerde en gedreven ondernemers, die ook passie voor voeding en leefstijl hebben. Samen sparren en ideeën opdoen werkt voor mij erg inspirerend.

Meer weten over Claudia? Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Voelt Goed.