Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Daniël Kuipers

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Waar is jouw passie begonnen, Daniël?

Mijn passie is ongeveer 8 jaar geleden begonnen met social media. In die tijd heb ik meerdere succesvolle Facebookpagina’s opgezet en verkocht. Dat heeft de liefde voor online marketing in mijn aangewakkerd.

Wat vind je fijn aan ondernemer zijn en waarom ben je het geworden?

De vrijheid die je hebt in combinatie met het eigen baas zijn. Geen verantwoording hoeven af te leggen en volledig afgaan op je eigen kennis en kunde. Ik ben ondernemer geworden omdat ik zag dat het bij veel online marketing bureau’s niet goed ging. Of ze waren niet goed in SEO of het klantcontact was bar slecht. Daarbij is het mijn doel om overal ter wereld mijn werk te kunnen doen en daar sluit het ondernemerschap feilloos bij aan.

Hoe omschrijft een klant jouw dienstverlening?

Klant komen bij mij voor verschillende diensten. Ze omschrijven het voornamelijk als: websites & webshops, hogere scoren in Google, beter vindbaar zijn, meer klanten en meer bezoekers.

Wat was je leukste klus in 2018?

Die is lastig! Sinds juli 2018 ben ik begonnen met ondernemen. Het opstarten van mijn bedrijf, het netwerken, mijn eigen vindbaarheid vergroten, etc. gaf mij de meeste voldoening. Dat vond ik dan ook erg leuk om te doen. Als we het hebben over een klus voor klanten. Daar kan ik slecht een keuze in maken. Je eerste echte klant blijft je altijd bij, maar zolang het met SEO te maken heeft ben ik blij.

Wat wens je jouw onderneming in 2019 toe?

Als we van mijn onderneming (Online Marketing Agency) spreken, dan gaat het natuurlijk ook vooral over mij. Ik ben ervan overtuigd dat ik de groei van afgelopen 9 maanden kan doorzetten dit jaar en wens mij en mijn onderneming toe dat ik hetzelfde dagelijkse geluk mag voelen die ik de afgelopen maanden heb gehad.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Binnen OC Arnhem zijn maar weinig ondernemers te vinden die de online vindbaarheid van organisaties echt kunnen verbeteren. Daarom heb ik een frisse en een vernieuwde inbreng op het gebied van online. Het voordeel van mijn vakgebied is dat ik elke ondernemer kan helpen.

En voor de mensen die mij al hebben gesproken bij de Open Coffee Arnhem: je gaat altijd naar huis met genoeg tips over online marketing.

Welk succes deel jij graag met ons?

Dat ik, wanneer je googled op ‘online marketing bureau Arnhem’ ik op nummer 1 sta boven al de ‘grote’ partijen ;).

Jouw gouden tip voor ondernemers van Open Coffee Arnhem?

De gouden tip voor zowel goed online scoren, als eigenlijk alles in het leven is: consistentie. Als je Google wilt domineren dan moet je dag in en dag uit aan de slag met SEO. Wil je de beste voetballer worden van de wereld? Dan moet je dag in en dag uit aan de slag met voetbal. Dat geldt eigenlijk voor alles. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Meer weten over Daniël?

Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek zijn website.