Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Eli te Winkel

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wat vind je aangenaam aan ondernemer zijn en waarom ben je ondernemer geworden?

Mijn top 3: Vrijheid om mijn werk en tijd in te richten zoals ik wil; Verantwoordelijkheid voor mijn resultaat (positief én negatief); Diversiteit in werkzaamheden die het ondernemerschap vraagt.

Wat zorgt ervoor dat je doet wat je doet. Wat is jouw drijfveer?

Ik heb een passie voor presenteren, trainen en coachen en geniet van het unieke van mensen. Daarom help ik ondernemers om op hun eigen authentieke manier te ondernemen en zich authentiek te presenteren.

Morgen ben je een dagje vrij, wat ga je doen?

Samen een dagje wandelen in het bos. Rugzakje met eten en drinken mee en dan samen genieten van de natuur en inspirerende gesprekken. Verbinden met elkaar en de wereld om ons heen.

Hoe omschrijft een klant jouw dienstverlening?

Dat kunnen mijn klanten het beste vertellen. Wat ik het meeste terug krijg is:  ‘weet waar hij het over heeft’, ‘inlevingsvermogen’, ‘denkt mee’ en ‘niet belerend’.

Wat was het meest bijzondere van de afgelopen week, voor jou?

Dat ik een ondernemer van weerstand tegen video heb kunnen helpen naar razend enthousiasme over video… in één dag! Ik weet dat mijn systeem The Powerful Presenter Program® werkt, maar dit blijven cadeautjes.

Wie is jouw grote voorbeeld en zou je graag ontmoeten bij OC Arnhem?

Ik heb 2 grote voorbeelden. De ene is Andy Harrington, een van de giganten in professioneel spreken en mijn trainer. De ander is Daniel Odier, meester in Tantra en Ch’anboeddhisme.

Welke succes deel jij graag met ons?

Dat ik met plezier en energie lange weken maak, waar ik een paar jaar geleden het bericht kreeg dat ik maximaal 30 uur kon werken. Dat is het effect van passie, levensdoel of ikigai. Dat gun ik iedereen en help ze er graag mee.

Tot slot: Wat is jouw gouden tip?

“Why try so hard to fit in, when you are born to stand out” – Andy Harrington

 

Meer weten over Eli?
Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek zijn website