Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Frank Loor

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar word jij blij van, Frank?

Als ik met een mooi ontwerp bezig ben en alles bijna vanzelf in de juiste vorm past. Als een ontwerp zich vanaf een bepaald stadium zelf verder ontwikkelt, is het per definitie een goed ontwerp. Daar zit een uitgebreide filosofie achter die ik graag een keer uitleg.

Wat is jouw drijfveer?

Omdat kennis en ervaring in de loop der jaren alleen maar toenemen is ieder volgend ontwerp altijd weer beter dan het vorige. Ik ga door, omdat ik mijn beste ontwerp nog niet gemaakt heb. Misschien nog wel belangrijker dan het resultaat is de weg er naartoe.

Wat breng jij anderen?

Mijn positieve instelling en het feit dat ik ervan overtuigd ben dat alleen samenwerking kan leiden tot een beter resultaat. Contacten en communicatie zijn van onschatbare waarde. Zelfs als je beroepshalve geen enkele aansluiting hebt kun je elkaar toch helpen door ervaringen en contacten te delen.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Een week met een mooie opdracht of een interessant contact met mogelijkheden voor de toekomst, is per definitie een geslaagde week.

Waarin zoek jij de verbinding?

Als je wat langer meedraait, merk je dat er veel meer is dat mensen verbindt dan dat ze scheidt. Die verbinding zit vaak meer in de processen die je doormaakt en veel minder in je specifieke beroep of vakkennis.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Ik hoop dat mijn regelmatige aanwezigheid bij OC Arnhem anderen helpt meer succes te hebben in hun werk. Als het me lukt om maandelijks aanwezig te zijn wordt het makkelijker voor elkaar iets te kunnen betekenen.

Wie zou jij graag eens ontmoeten (bij OC Arnhem) en waarom?

Aangezien mijn werk me altijd met veel verschillende mensen in contact brengt heb ik geen speciale voorkeur voor een persoon. Ik verwacht ook geen directe opdrachtgevers onder de leden van OC Arnhem, ofschoon je het niet kunt uitsluiten. Hoe meer mensen weten wie ik ben en waarom ik mijn werk doe zoals ik het doe, hoe meer kans er is dat dit tot een opdracht leidt.

Meer weten over Frank? Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Loor Architecten.