Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Frank Volman

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
Waar word jij blij van Frank?

Ondernemers helpen door ze frustraties en hoofdpijn te besparen. Het is prachtig om te zien dat een ondernemer helemaal opkikkert nadat zijn probleem is opgelost. Verder word ik erg blij van een goed verhaal/gesprek.

Wat breng jij anderen?

In mijn dagelijkse situaties maak ik veel verschillende emoties mee bij klanten. Afhankelijk van de situatie probeer ik rust en overzicht te brengen. Maar ik vind het ook fijn om af en toe kritisch te sparren met een klant; gaat dat ene leuke idee geld opleveren of misschien toch niet?

Het verschil, waarmee maak jij dat?

De ander staat voor mij voorop. Welke doelstellingen en behoeftes heb je en hoe kan ik je daar zo effectief mogelijk bij helpen. Iedere ondernemer is anders, heeft een eigen stijl, wensen en eisen. Hieraan kunnen voldoen is een stukje maatwerk. Daarnaast geef ik mensen graag inzicht in hun cijfers, zodat ze beter kunnen anticiperen en groeien.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Wanneer mijn bureau op vrijdag leeg is en alle taken van die week voltooid zijn. Daarmee weet ik: ik heb veel mensen kunnen helpen deze week.

Wat doe jij het liefste op een vrije dag?

Omdat ik veel achter de pc zit, is het prettig om zo nu en dan even helemaal geen schermen om mij heen te hebben. Ik vermaak me met dingen als een stukje fietsen buitenaf, uit eten, avondje naar de kroeg of voetbal kijken.

Wie zou jij graag eens ontmoeten bij OC Arnhem?

Iedereen die een bijzonder, inspirerend verhaal heeft of met een complex probleem zit. Iedere ondernemer, van starter tot gevorderd, kan een waardevolle gesprekspartner zijn.

Wat is je meest geslaagde opdracht van 2017?

Een ondernemer die in zwaar weer zat. Controle over het bedrijf verloren, verschillende deurwaarders en een grote schuld bij de belastingdienst. Week in week uit strijden met verschillende partijen. Na het oplossen van een fors aantal problemen kreeg de ondernemer weer meer zelfvertrouwen en uitzicht op een positieve toekomst. Daar word ik echt heel blij van als ik daaraan bij kan dragen door net dat stapje extra te zetten.

Meer weten over Frank? Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Volman Administratie