Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Gerard Buijze

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar word jij blij van, Gerard?

Als ik voor iemand een mooie werkbare oplossing voor zijn of haar probleem of wens kan realiseren. En als ik het zelf niet kan, dat ik hem of haar in contact kan brengen met iemand die dat wel zou kunnen.

Wat is jouw drijfveer?

Mijn passie is ICT tools te realiseren die andermans werk aangenamer en gemakkelijker maken. Dat ik als zelfstandig professional de volledige vrijheid heb dit naar eigen inzicht vorm te geven vind ik heerlijk. Daarbij vind ik het belangrijk één op één te sparren met, het liefst, de eindgebruik.

Wat breng jij anderen?

Naast het inzetten van mijn eigen kennis en ervaring kan ik door de vele contacten ook op andere ICT gebieden een laagdrempelige vraagbaak zijn.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Als ik aan het eind van de week kan concluderen dat ik weer het één en ander gerealiseerd heb. Dat kan een geheel afgeronde opdracht zijn, maar ook gemaakte stappen tijdens een proces van ontwikkelen en bouwen.

Waarin zoek jij de verbinding?

Ik vind het belangrijk contacten te blijven leggen én te onderhouden. Ik kan immers niet alleen iets voor hen betekenen, maar zij ook voor mij.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Als Open Coffee Arnhem als ‘organisatie’ of andere, regelmatige, bezoekers een ICT gerelateerde uitdaging hebben, zou ik zeggen: spreek me erover aan. Als ik het zelf niet kan oplossen, kan ik altijd nog voor én met je op zoek.

Wie zou jij graag eens ontmoeten (bij OC Arnhem) en waarom?

Open Coffee Arnhem is voor mij een mooie gelegenheid bestaande contacten te onderhouden en nieuwe contacten op te doen. Als daar een opdracht of zo uit voortkomt, is dat mooi meegenomen.

Meer weten over Gerard? Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van FoxServ.