Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Ginie Knipping

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar is jouw passie begonnen, Ginie

Bij mijn laatste werkgever, waar ik heb ontdekt dat het mij veel voldoening geeft om ondernemers te helpen hun bedrijf op te zetten en/of te laten groeien.

Wat vind jij fijn aan ondernemer zijn en waarom ben je het geworden?

Het is zo fijn om de vrijheid te hebben om alleen dat te doen wat je echt leuk vindt. En dan bepaal je ook nog eens zelf hoe, wanneer en waar je werkt. Zo heb ik ook voldoende tijd voor ontspanning. Ik heb daar een goede balans in gevonden.

Hoe omschrijft een klant jouw dienstverlening?

Betrokken, eerlijk, doortastend, meedenkend en pro-actief. Iemand die door ervaring uit de praktijk snel begrijpt waar je mee zit en wat er speelt en je ook direct handvaten meegeeft. Betrokken en nuchter als de ondernemer op een roze wolk zit, maar ook optimistisch en vol vertrouwen als het eens tegen zit. Mooi hè?

Wat was je leukste klus in 2018?

Het uitwerken van de concepten van de nieuwe initiatieven Zeker Ondernemen en Kloppend Presenteren. Hierbij kwam voor mij alles samen. De wens om ondernemers te helpen én samen te werken met ondernemers die bij mij passen.

Wat wens je jouw onderneming in 2019 toe?

Dat ik met mijn samenwerkingspartners nog meer ondernemers met plezier kan laten werken!

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Natuurlijk wil ik als mede-organisator zorgen dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt.

Ik verbind graag mensen die elkaar kunnen versterken en/of helpen. Verder wil ik mensen inspireren tijdens de leuke en interessante gesprekken bij de bijeenkomsten.

Welk succes deel jij graag met ons?

Na 4,5 jaar ondernemen doe ik wat ik het allerleukste vind met samenwerkingspartners die bij mij passen en mijn klanten worden daar blij van! Daar ben ik dankbaar voor en geniet ik iedere dag van.

Jouw gouden tip voor ondernemers van Open Coffee Arnhem?

Durf te vertrouwen op je gevoel. Daarmee geef je jezelf de kans de ondernemer te worden die alleen jij kunt zijn. Mijn motto is niet voor niets: volg je hart want dat klopt!

Meer weten over Ginie?

Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek haar website.