Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Henriëtte Visser

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar word jij blij van, Henriëtte?

Ik word blij van het gevoel van verbondenheid en echt contact, van blije en gemotiveerde mensen. Dat ik me met enthousiasme en plezier kan inleven in de ander. Openheid en eerlijkheid zijn daarin voor mij essentieel. Gelukkig vind ik dat allemaal in mijn werk als image coach.

Wat is jouw drijfveer?

Ik heb een onweerstaanbare drang de wereld om mij heen mooier en leuker te maken, letterlijk en figuurlijk. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een fijner leven heeft en beter kan werken in een ‘mooie’ omgeving. Mooi heeft voor mij niets te maken met oppervlakkige schoonheid, maar vooral met authenticiteit, echtheid en verbondenheid. Daar ‘vorm’ aan geven laat mij leven.

Wat breng jij anderen?

Ik inspireer anderen en help hen inzicht te verkrijgen in hoe ze hun unieke innerlijke talenten en uiterlijke kenmerken kunnen vertalen in een authentieke kledingstijl. Een stijl die ze op het lijf geschreven is en waarmee ze zich mooi, zelfverzekerd en goed voelen. Dat geeft hen een krachtige uiterlijke presentatie die helpt om zowel zakelijk als persoonlijk succesvol te zijn.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Als ik ambitieuze en ondernemende professionals blij kan maken met het versterken van hun uitstraling en op die manier mag bijdragen aan hun succes. Als ik mooie contacten heb gelegd of verdieping heb gevonden in bestaande relaties. En als ik tijd en inspiratie vindt voor mijzelf en de ontwikkeling van mijn bedrijf.

Waarin zoek jij de verbinding?

Dat doe ik op twee manieren: Met klanten is het voor mij de uitdaging om alle losse puzzelstukjes van hun identiteit te verbinden tot een krachtige en aansprekende eigen stijl. Met andere ondernemers die het leven van hun klanten mooier en intenser willen maken, vind ik het interessant om te onderzoeken of we door onze expertise en krachten te bundelen nog meer mooie en betere resultaten kunnen bewerkstelligen.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Naast een zeer regelmatige enthousiaste deelnemer zijn, zou ik het leuk vinden om de bezoekers van Open Coffee een keer in een workshop te laten ervaren hoe je uiterlijke presentatie voor je werkt.

Wie zou jij graag eens ontmoeten (bij OC Arnhem) en waarom?

Poe whee, dat vind ik een lastige vraag! Het fijne aan Open Coffee Arnhem vind ik juist de verrassende ontmoetingen die je elke maand kunt hebben. Het is zo’n open netwerk dat er iedere keer weer nieuwe ondernemers aanschuiven met wie je inspirerende gesprekken hebt of mooie verbindingen legt.

Meer weten over Henriëtte? Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Studio Mosk.