Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Hilda Heyman

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
Waar word jij blij van Hilda?

Ik word blij als ik mensen zie die hun passie leven. Dat ze met plezier doen waar ze zo ontzettend goed in zijn. Ook word ik blij van het verbinden van mensen en diensten en van een positieve samenwerking.

Wat is jouw drijfveer om te doen wat je doet?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn talenten heeft en kan benutten. Als iemand nog niet weet waar zijn of haar sterke kanten liggen, help ik ze dit te ontdekken. Omdat ik mensen vrij snel kan ‘lezen’ en gebruik maak van simpele en snelle testen, heb ik dat snel boven water.

Wat breng jij anderen?

Ik zie veel ondernemers hard werken aan en voor hun bedrijf. Ze hebben de neiging zichzelf te kort te doen, of het grootste gewicht aan hun bedrijf te geven. De balans tussen werk-privé-gezondheid-ontspanning is vaak zoek. Ik stimuleer ze in het herstellen van hun persoonlijke balans op emotioneel en lichamelijk gebied.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Als ik zoveel mogelijk mensen mag helpen hun talenten te ontdekken.

Waarin zoek jij de verbinding?

In gelijkgestemde mensen, in positieve samenwerking in de breedste zin van het woord.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

OC Arnhem vind ik een enthousiast organisatieteam dat telkens met iets nieuws op de proppen komt. Mijn toevoeging is mensen te leren kennen en te verbinden met elkaar, want uiteindelijk doen we het allemaal samen!

Wie is jouw wens voor 2017 en waarom?

Dat veel meer mensen hun geld kunnen verdienen, met hun passie en kunnen doen waar ze goed in zijn! Voor 2017 zie ik mezelf nog meer samenwerken met mensen die een ideëel doel voor ogen hebben, door het uitdragen van mijn kennis en kunde via workshops, trainingen en het uitgeven van een boek.

Meer weten over Hilda? Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Hilda Heyman