Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Jarno Kabbes

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar word jij blij van in jouw vak, Jarno?

Vanaf niets iets creëren. Het uitpluizen van de doelgroep, het creatieve proces en de ontwikkeling die je ziet zodra het project vordert. De samenwerkingen met de klant en de reactie bij oplevering.

Wat breng jij anderen?

Een uniek, origineel en creatief alles omvattend grafisch concept wat door middel goede samenwerking en communicatie tot stand komt. Hierdoor mag niet alleen ik maar zeker ook de klant trots zijn op het resultaat.

Waarmee maak jij het verschil?

Mijn kracht ligt in het idee van de klant omzetten naar het uiteindelijke product door goed te luisteren naar wat de klant wel en zeker ook niet zegt. Door mijn eigen stijl toe te voegen ontstaat er een uniek ontwerp of product.

Wat was het leukste dat je afgelopen jaar deed?

Het voltooien van een opdracht waarbij een klant via de website en huisstijl 3 verschillende doelgroepen aan wilde spreken. Het vinden en combineren van de sweet spot van deze verschillende doelgroepen was een flinke uitdaging maar is zeer goed gelukt.

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

Mijn klanten en andere ondernemers. De verschillende ideeën die ze hebben inspireren mij en zorgen ervoor dat ik word uitgedaagd om het beste uit mezelf en daarmee het beste resultaat te behalen.

Wat brengt Open Coffee Arnhem voor jou?

Een gemoedelijke plek met vele verschillende ondernemers die er allemaal zitten voor hetzelfde doel, waarbij mooie connecties kunnen ontstaan. Ook voor mensen die minder makkelijk contact leggen is de zakelijke speeddate een ware uitvinding.

Welk succes deel jij graag met ons?

Met lood in de schoenen koud gaan acquireren en bij het negende telefoontje gelijk raakschieten! Niemand vindt het leuk, het is hartstikke moeilijk maar ik moest ergens beginnen. Wauw, ik deed toen wel even een vreugdedansje.

Tot slot: Jouw gouden tip voor ondernemers?

Mijn negende telefoontje was raak en hierna heb ik ook vele afwijzingen gehad, zelfs bij klanten waarbij ik dacht dat de deal al rond was. Keep your head up en gewoon doorgaan waar je goed in bent. Geloof in jezelf, cliché maar waar.

Meer weten over Jarno?

Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek zijn website.