Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Jozef Watulingas

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar wordt jij blij van, Jozef? En waarom?

Ik word blij van de rit of wandeling naar een (potentieel nieuwe) opdrachtgever voor een eerste overleg/brainstormsessie. Een succesvolle (eerste) shootdag. Blije gezichten en positieve reacties bij het presenteren van het eindresultaat.

Wat vind je leuk aan ondernemer zijn, of juist niet?

Er is geen dag hetzelfde voor mij. Ik geniet van de vrijheid om mijn passie als culinair fotograaf tot z’n recht te laten komen. Het leukste van ondernemen vind ik de onverwachte ontmoetingen, de gesprekken, geïnspireerd raken, vervolgafspraken inplannen en tevreden opdrachtgevers!

Waarmee maak jij het verschil?

What you see, is what you eat!” de essentie van mijn bedrijf
[ Shots in Frame ] is het vastleggen van een puur en authentiek beeld van unieke culinaire creaties, producten en merkverhalen. Waar een stock-foto vaak een algemeen (vertekend) beeld geeft, maak ik het verschil door het echte merkverhaal van mijn opdrachtgevers in beeld te brengen voor hun klanten.

Wat is je leukste klus tot nu toe?

Ik heb twee voorbeelden van leuke, bijzondere en uitdagende collaboraties/klussen waarbij het draait om het merkverhaal van de opdrachtgever. De eerste gaat over het in beeld brengen van een Amerikaanse operazangeres en haar unieke combinatie van zang en smaakbeleving. Het tweede voorbeeld gaat over een product-shoot voor de merklancering van een nieuw en uniek Cacao Juice drankje.

Jouw dienstverlening in de woorden van jouw klant?

Fijn dat je zo meedenkt!”, “Bedankt voor je geweldige support”, “Mooi en professioneel”… een paar mooie quotes van opdrachtgevers over mijn dienstverlening. Maar de reactie die ik het meeste hoor is “Wow, ik krijg nu trek in…

[ Shots in Frame ] staat voor puur en authentiek met een unieke, creatieve en flexibele manier van samenwerken waarbij persoonlijke aandacht, professionaliteit en klantwens voorop staan!

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

Mijn inspiratie put ik uit de unieke karakters, input en de denk- en werkwijze van de mensen met wie ik samenwerk!

Welk succes deel jij graag met ons?

Sinds kort werk ik een aantal dagen vanuit de Art & Ink Gallery in het Arnhemse Modekwartier. Een leuke werkplek waarbij mijn (vrije) werk gepresenteerd en verkocht wordt. Een nieuwe fase in de ontwikkeling van mijn bedrijf, dus kom gezellig langs de koffie/thee staat klaar!

Ondernemerstip van Jozef:

Mijn tip zou zijn… benut alle goede adviezen die je aangereikt krijgt, sommige zijn goud waard en sommige iets minder. Maar bewandel vooral je eigen pad en blijf dicht bij jezelf!

Meer weten over Jozef?

Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek zijn website.