Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Kevin Knipping

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
Waar word jij blij van, Kevin?

Ik heb altijd een geluksmomentje als ik een (voor mij) perfecte foto heb gemaakt. Met het beste licht, de juiste gezichtsexpressie én een mooie compositie.

Wat breng jij anderen?

Ik leg bijzondere momenten vast. Wanneer ik bijvoorbeeld een evenement fotografeer ga ik op zoek naar de interactie tussen mensen. De sfeer en emotie van een evenement zet ik dan op de gevoelige plaat.

Wat drijft jou in jouw vak?

Beeldmateriaal is tegenwoordig zó belangrijk. Goede foto’s op websites en sociale media zorgen al gauw voor een professionele uitstraling. Potentiële klanten zijn dan veel eerder geneigd contact op te nemen. Het is voor mij een mooie uitdaging hierbij te helpen. Als mensen blij zijn met de foto’s, dan is de opdracht helemaal geslaagd.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Als ik weer een paar leuke, enthousiaste ondernemers ontmoet en mooie opdrachten afrond. De week is helemaal geslaagd als ik ook nog een goed concert bezoek!

Wat doe jij het liefst op een vrije dag?

Mijn ideale vrije dag bestaat uit muziek luisteren, eropuit gaan met vrienden of familie, ‘s avonds lekker koken en de dag afsluiten met een goede film.

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

Dat is zeker mijn opa. Vroeger wilde hij ook fotograaf worden, maar hij is er nooit aan toe gekomen om die droom waar te maken. Voor mijn 13e verjaardag gaf hij mij een compact camera. Dit was voor mij de aanleiding om serieus te gaan fotograferen.

Wat is je meest geslaagde opdracht in 2017?

Dat ik het huwelijksfeest van een collega-fotograaf mocht vastleggen en de shoot voor de uitnodigingskaarten heb mogen doen. Dat mijn vermogen om de sfeer vast te leggen de reden was om mij in te schakelen, maakt het voor mij helemaal af. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dat mijn onderscheidende factor is.

Meer weten over Kevin? Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Kevin Knipping Photography