Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Kim Lagerweij

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wat vind je het allerleukst aan ondernemer zijn en wat maakt dat je ondernemer geworden bent?

Ik ben ondernemer geworden omdat ik een mooi concept had bedacht dat ik graag met anderen wilde delen. Dat vind ik gelijk ook het mooie aan het ondernemerschap; als je een idee hebt kun je het gewoon uitvoeren.

Wat is jouw passie, Kim? Wat maakt dat je doet wat je doet?

Ik houd ervan de wereld een stukje mooier te maken. Letterlijk en figuurlijk. Mijn creativiteit zet ik graag in om anderen blij te maken, te troosten of juist te verrassen. Ik heb ook een passie voor de natuur en het groeiproces. Daarom past groeipapier (papier met zaden erin verwerkt) zo goed bij mij als grafisch ontwerper.

Hoe omschrijft een klant jouw dienstverlening?

Vaak krijg ik van klanten terug, dat ze naast de vormgeving ook het concept achter de ontwerpen en het feit dat ik een deel van de omzet aan de Bee Foundation doneer erg waarderen. Ook vinden ze het fijn dat ik samen met hen, een origineel geschenk op maat ontwerp.

Wanneer is voor jou een week geslaagd?

Als ik een lekker afwisselende week heb gehad. Een week waarin ik heb gewerkt aan een opdracht op maat, de verkoop van mijn bestaande producten en ondertussen lekker creatief aan een nieuw ontwerp heb kunnen werken.  Helemaal top is een week als ik niet alleen een mooie ‘oogst’ uit mijn bedrijf heb kunnen halen, maar ook nog eens uit de buurtmoestuin.

Hoe ziet jouw bedrijf er over een jaar uit?

Over een jaar hoop ik dat mijn bedrijf nog meer is ‘gegroeid’. Dat mijn nieuwe product ‘grow your love’ de huwelijksmarkt heeft veroverd en dat ik nog meer klanten blij heb kunnen maken met originele en creatieve geschenken.

Het is bijna Kerst, waar besteed jij aandacht aan?

Kerst is natuurlijk het moment om aandacht aan elkaar te schenken via een mooi geschenk. Ik breng daarom mijn producten extra onder de aandacht. Daarnaast besteed ik ook aandacht aan het bedanken van alle mensen waar ik het afgelopen jaar fijn mee heb samengewerkt.

Welke succes deel jij graag met ons?

Laatst sprak op een netwerkbijeenkomst iemand en toen ik een Grow your thoughts kaartje liet zien, zei diegene: ‘Hé, dat kaartje heb ik een keer cadeau gekregen!’ Leuk om de ontvanger direct te spreken en te horen dat het kaartje in de smaak viel.

Jouw gouden tip voor ondernemers van Open Coffee Arnhem?

Zaai mooie ideeën waarmee je klanten kan helpen, schenk aandacht aan waardevolle contacten en oogst tevreden klanten!

Meer weten over Kim?

Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek haar website