Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Lidwina Brusche

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wat drijft jou in jouw vak, Lidwina?

Ondernemerschap heeft mijn hart. Ik haal graag het mooiste in mensen naar boven. Ieder van ons heeft een prachtige briljant in zich. De marketing coaching die ik geef, helpt je om jouw talenten te slijpen, zodat je gaat stralen in de maatschappij!

Waarmee maak jij het verschil?

Ik ben echt een marketing vakvrouw. Mijn specialisme is mond-tot-mondreclame en dat is de grootste bron van klanten voor de meeste bedrijven. Er is bijna niemand in Nederland die weet hoe mond-tot-mondreclame nu echt werkt. Dat maakt de coaching bij mij uniek.

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

Ik geloof dat ieder mens kostbaar is en geliefd. Uiteindelijk zijn we allemaal kinderen van God. En we hebben elkaar nodig. Jij hebt unieke talenten gekregen waarmee jij een positief verschil kunt maken voor iemand anders!

Wat is jouw visie op ondernemerschap?

Als je bang bent voor concurrentie heb je nog niet ontdekt wat jouw eigen unieke kracht is. Mensen kunnen misschien DOEN wat jij doet, maar ze kunnen nooit ZIJN wie jij  bent. Succes in ondernemerschap is altijd persoonlijk. Investeer daarom in je eigen ontwikkeling, want jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling  gaan hand in hand.

Stel je voor; je bent morgen onverwacht vrij. Wat ga je doen?

Grote kans dat je mij dan op de filmset vindt! Ik ben een gepassioneerd filmmaker en speel met groot plezier de slechterik in soapserie Schitterend. Wie het leuk vindt, kan het zien op Schitterend TV.

Waar sta jij over 5 jaar met je onderneming?

De afgelopen jaren is mijn bedrijf ontzettend gegroeid. Met veel enthousiasme werk ik aan de best mogelijke business coaching die ik kan bieden. Daarbij ben ik steeds bezig om te verbeteren en te vernieuwen, zodat ondernemers die bij mij komen hun dromen waarmaken!

Welk succes deel jij graag met ons?

Laatst zei mijn man dat hij het bijzonder vond hoeveel prachtige recensies ik heb. Mensen roemen mijn deskundigheid, inspirerende energie en resultaatgerichte aanpak. De meeste klanten blijven langer dan een jaar bij me. Dat ik zoveel mag betekenen voor mensen raakt me enorm.

Jouw gouden tip voor ondernemers van Open Coffee Arnhem?

Ik zit altijd vol met tips, dus als je me tegenkomt bij de Open Coffee, schiet me even aan! Maar dé gouden tip bestaat niet, omdat succes altijd persoonlijk is. Wat voor jou werkt, werkt voor een ander weer anders. En het origineel is altijd beter dan een kopie. Durf dus authentiek jezelf te zijn, want dan schitter je het mooist!  

Meer weten over Lidwina?

Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek haar website.