Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Lucienne de Bie

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wat maakt jou blij, Lucienne?

Op zakelijk vlak maakt het me blij als ik mensen een stapje verder help, zodat ze met minder stress én meer plezier hun werk uitvoeren en betere resultaten halen. Daarnaast ben ik enorm blij dat ik tot Jong MKB’er 2018 ben verkozen. Als beginnend ondernemer is dat een hele mooie waardering! Op andere vlakken: een mooie wandeling, samen zijn met mijn gezin, de lach van (mijn) kinderen, dansen, gezellige avonden met vriendinnen, de vroege voorjaarszon.

Wat is jouw drijfveer? Waarom doe je wat je doet?

Ik doe wat ik doe omdat ik na lang zoeken heb ontdekt dat ik hier blij van wordt én er andere mensen mee vooruit help. Los komen van de continue stress, relaxter werken en betere resultaten halen is wat ik iedereen gun. Beter leren omgaan met alle prikkels en afleidingen waar we mee te maken hebben, helpt hier ontzettend bij.

Wat breng jij anderen?

Meestal rust, bewustwording en opluchting: het inzicht dat je niet “raar” bent als je moeite hebt om alles bij te benen en handvatten om verandering in gang te zetten. Ook help ik mensen met het vinden van hun eigen structuur.

Wat gun jij jezelf dit jaar te ontdekken met je bedrijf?

Dit jaar wil ik graag ontdekken hoe ik mijn eigen methodiek vorm ga geven, om alle kennis die ik heb te bundelen tot een mooi programma. Daarmee ben ik mijn klanten nog beter van dienst.

Een dagje helemaal voor jezelf én zonder werk, wat ga je doen?

Ontspannen in Sanadome! Ik vind het heerlijk om af en toe even op te laden en van daaruit nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Een dagje zonder prikkels en afleiding is voor mij helemaal tot rust komen.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Het leuke van de OCA vind ik de diversiteit van de ondernemers die aanwezig zijn. Ik probeer altijd verbinding te maken tussen verschillende mensen die ik ken. De laagdrempeligheid van OCA trekt veel startende ondernemers en waar ik kan, zal ik altijd iemand proberen te helpen.

Wie wens jij bij Open Coffee Arnhem te ontmoeten en waarom?

Tot nu toe heb ik al veel leuke mensen ontmoet bij de Open Coffee. Ik vind het waardevol om feedback te krijgen van ondernemers die al wat verder zijn dan ik en om te sparren over mijn bedrijf. Daarnaast ontmoet ik graag ondernemers die raakvlakken hebben met mijn vakgebied, zodat we elkaar daarin versterken en ondersteunen.  In 2018 hoop ik weer veel nieuwe ondernemers te leren kennen en kennis met elkaar te kunnen delen.

Meer weten over Lucienne?

Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek haar website.