Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Mans Rademakers

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar is jouw passie voor filmen begonnen, Mans?

Op de Amsterdam Filmschool. Ik had al wel iets met film en verhalen vertellen, maar zodra je de theorie kent en de techniek beheerst verandert ALLES!

Wat vind jij fijn aan ondernemer zijn en waarom ben je het geworden?

Vrijheid en zelf kiezen wat, hoe en wanneer je iets doet natuurlijk. En de energie die dat geeft! Voor mij is ondernemen meer een middel als een doel. Ondernemer zijn maakt het voor mij mogelijk mijn passie te volgen en te doen wat ik wil doen.

Hoe omschrijft een klant jouw dienstverlening?

Hier mijn laatste drie aanbevelingen: “Mans spreekt met beelden”, “Mans geeft mijn verhaal en intentie geweldig weer”, en “Mans is gewoon Mans, maar heel professioneel in wat hij doet!”

Wat was je leukste klus in 2018?

Een promotievideo voor een 6-daagse training van People2Move. Ik begon op dag één als cursist, en na de voorstelronde ben ik opgestaan en heb de camera gepakt. Zo heb ik niet alleen ervaren hoe mensen in een training echt kunnen veranderen, maar was ik er ook onderdeel van en heb ik iets van de gevoelens en ervaringen van de cursisten kunnen vastleggen op video.

Wat wens je jouw onderneming in 2019 toe?

Nog meer mooie mensen met mooie verhalen voor de camera.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Ik wil graag anderen inspireren met mijn verhaal. Ik vertel hoe ik ben veranderd door ondernemer te worden en wat het mij brengt. Het doel is natuurlijk dat ze zelf in actie komen en dat zij weer doorgeven wat ik doe.

Welke succes deel jij graag met ons?

Mijn nominatie en finaleplaats voor de FOTY Award “Freelancer van het jaar 2018”. Je kunt nog stemmen tot 6 april 2019!

Jouw gouden tip voor ondernemers van Open Coffee Arnhem?

Doe waar jij blij van wordt. Weet je nog niet wat dat is doe dan eens wat geks. Iets dat je nog nooit gedaan hebt en eigenlijk niet durft. Leg dat vast op video en deel het. De wereld is mooi en jij mag gezien worden!

Meer weten over Mans?
Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek zijn website