Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Marjon Meulenbrugge

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Hoe ben je in het ondernemerschap gerold en wat vind je er leuk aan?

Mijn passie, creativiteit en compassie voor mensen wil ik uiten in echt op de persoon /bedrijf afgestemde bloem- en kunstobjecten. Ook wil ik veel ontdekken in de toepassingsmogelijkheden van natuurlijke materialen…Wat ik er leuk aan vind is dat ik mensen raak, verras en troost met mijn werk en inspirerende en gepassioneerde andere ondernemers leer kennen.

Waar komt je passie voor bloemen en natuurlijke materialen vandaan?

Van mijn enorme verwondering en liefde voor de natuur. Die schoonheid en puurheid raakt me elke dag. Het is zo mooi om daarmee emoties, een persoonlijkheid of eigenheid te vertalen naar een object of bloemstuk waar je iemand in terugziet of een bedrijf op verrassende manier mee weergeeft.

Hoe ziet jouw bedrijf er over een jaar uit?

Méér mensen op een creatieve manier begeleiden in hun rouw- of verliesproces door uiting te geven aan wat hen raakt, met vormgeving en materialen die bij hen passen. Gepassioneerd maak ik persoonlijk afscheidsbloemwerk, kunstobjecten voor particulieren en bedrijven, graf- en herinneringsobjecten, net als nu.

Wat vertellen jouw klanten over Florem et Art?

Professioneel, erg betrokken, veel aandacht en tijd voor de klant en het werk dat wordt geleverd. Origineel en creatief, erg goede kwaliteit en out-of-the-box denkend qua mogelijkheden. Zo waardevol hoe emoties en persoonlijkheid worden vertaald in ‘n prachtig eindresultaat.

Waar ben jij te vinden als je een dagje vrij bent?

In de natuur natuurlijk! Wandelend of fietsend, of heerlijk aan het strand door het water lopend. Of in de tuin bezig, of ontdekken hoe ik mooie natuurlijke materialen kan toepassen. Dan de dag afsluiten met een lekker hapje en drankje aan het water in onze achtertuin.

Wat was het leukste dat je afgelopen week deed?

Stralende ogen bezorgen bij nabestaanden, door met een bijzonder alternatief te komen voor een rouwlint. Ze waren, ondanks het verdriet, zo blij met het bloemstuk dat ik voor hen mag maken. Plus de beslissing genomen dat ik definitief doorga om ook als creatief rouwbegeleidster te gaan werken. Yes !

Wie is jouw grote voorbeeld en zou je weleens willen ontmoeten?

Als ondernemer is dat Inez van Oort, oprichtster van het blad Happinez. Ik zou graag met haar sparren bij een paar bakken koffie. Vakgericht zijn het er veel; Max van de Sluis, Thomas de Bruijne, Stijn Simaes (helaas veel te jong overleden), Pim van de Akker, Rob Plattel.

Jouw gouden tip voor ondernemers van Open Coffee Arnhem?

Leef je passie, laat je er door niets of niemand van weerhouden en blijf je elke dag verwonderen.

Meer weten over Marjon?

Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek haar website