Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Michel Lancee

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
Waar word jij blij van Michel?

Van mensen die zich 1 of 2 dagen door Michel Verrast hebben laten verrassen en terugkomen met mooie verhalen en zeggen dat ze genoten hebben. Als ze dingen hebben beleefd en gezien die zij zelf nooit gevonden zouden hebben en een relaxte tijd hebben gehad omdat alles goed geregeld en georganiseerd was.

Wat is jouw drijfveer om te doen wat je doet?

Mensen laten ervaren hoe leuk het is weer eens verrast te worden. Tegenwoordig is alles al “gegoogeld”, ben je helemaal voorbereid en weet je precies wat je te wachten staat. Zonder verwachtingen op pad gaan geeft meer ruimte voor spontaniteit. Het geeft energie, plezier en zorgt voor een gevoel van vrijheid.

Wat breng jij anderen?

Avontuur, spontaniteit, energie, ontspanning, spanning (gezonde spanning hoor, waar gaan we heen? wat gaan we doen?), plezier en een gevoel van vrijheid. Ook zorg ik voor kleinschalige locaties waar het persoonlijke nog voorop staat en regel, reserveer en organiseer ik alles dat nodig is voor een onbezorgde verrassingsreis.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Als ik fantastische verhalen van klanten heb gehoord, als ik weer geweldige nieuwe verrassingen voor klanten heb ontdekt en als ik zelf ook nog de tijd heb gehad te sporten, theater te spelen en reismagazines te lezen.

Waarin zoek jij de verbinding?

Die zoek ik in mensen die open-minded zijn en buiten de bestaande kaders durven te denken. Die spontaan dingen durven te ondernemen en anders dan anders durven zijn. Mensen die niet hoeven te voldoen aan de verwachtingen van anderen, die optimistisch zijn, respect voor elkaar hebben, willen samenwerken en voor wie vrijheid heel belangrijk is.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Mensen aansteken met het reisvirus, enthousiasmeren en door verhalen te vertellen te laten beseffen dat het heel bevrijdend kan werken niet altijd overal controle over te willen hebben. Controle hebben en vasthouden kost namelijk energie….Als je loslaat heb je 2 handen vrij!

Wie zou jij graag eens ontmoeten (bij OC Arnhem) en waarom?

Floortje Dessing en Tom Waes, twee makers van geweldige reisprogramma’s. Ik wil graag met hen praten over wat hen drijft en eindeloos over hun prachtige avonturen praten.

Meer weten over Michel? Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Michel Verrast