Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Peggy de Lange

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
Waar word jij blij van, Peggy?

Zakelijk word ik heel blij als ik een klant geholpen heb blij te zijn met zijn of haar spiegelbeeld. Dat hij of zij zichzelf mooi vindt, goed gekleed is voor de gelegenheid, zich zelfverzekerd voelt en dit ook uitstraalt. Privé word ik blij van onder andere de eerste mooie lentedag, fluitende vogeltjes, een nieuwe jurk, een mooie lucht en hoge golven.

Wat is jouw drijfveer?

Mensen blij maken met hun uiterlijk, waardoor zij zich met zelfvertrouwen presenteren. Dat geeft mij het gevoel dat ik echt iets hebben kunnen betekenen voor die ander, een verandering in gang heb kunnen zetten. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk en ervaren dat dit hen belemmert in een goede presentatie van zichzelf. Dit (zelf)beeld zien veranderen, daar word ik blij van!Wat breng jij anderen?

Wat breng jij anderen?

Ik ben oprecht geïnteresseerd in anderen en vind het fijn om te helpen. Ik breng empathie, een luisterend oor, humor, bescheidenheid, kennis van imagostyling én – omdat ik het regelmatig terug krijg van anderen – wijsheid.

Wanneer is een week voor jou helemaal geslaagd?

Als ik lekker gewerkt heb, iemand blij gemaakt heb, gesport heb, gelachen heb of iets leuks heb gedaan.

Waarin zoek jij de verbinding?

Ik zoek verbinding in mensen. Wie is die ander, wat houdt hem of haar bezig en waarom? Hoe kan ik van dienst zijn en hem of haar blij maken?

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Ik hoop andere ondernemers te helpen met mijn kennis, niet alleen over imagostyling, maar ook over andere dingen.

Wie zou jij graag eens ontmoeten (bij OC Arnhem) en waarom?

Ik heb geen specifiek persoon voor ogen. Iedere maand heb ik leuke gesprekken met nieuwe ondernemers en dat vind ik al reuze leuk en interessant. De sfeer is super!

Meer weten over Peggy? Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek de website van Great Image