Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Raymiron Torregrosa

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
Waar word jij blij van Raymiron?

Het zijn de kleine dingen die het doen. Kroelen met mijn gezin, vers bakje fruit, hard en vals zingen onder de douche, het eten van mijn moeder en complimenten ontvangen.

Wat is jouw drijfveer? Waarom doe je wat je doet?

Ik geloof sterk in de kracht van beelden. Door middel van beelden maak je veel duidelijk. Met mijn gave voor beelddenken en passie voor tekenen help ik anderen hun boodschap visueel te maken.

Wat breng jij anderen?

Het is mijn missie om de communicatie van een ander begrijpelijk te maken. Ik visualiseer hun product, verhaal, dienst of proces, waardoor zij hun doelgroep helder kunnen aanspreken. Om dit doel te behalen maak ik uitleganimaties en illustraties op maat.

Wat was jouw leukste klus tot nu toe dit jaar?

Mijn leukste klus van dit jaar was dat ik de kerntaken van een recycling consultant bedrijf met een animatie mocht toelichten. Ik heb alle ruimte gekregen om binnen het script mijn creativiteit te uiten. En het allerbelangrijkste de klant was blij met het resultaat.

Als je morgen spontaan op vakantie zou gaan, waar ga je dan naar toe?

Dan ga ik spontaan naar Curaçao. Door de kleurrijke gebouwen, zon, zee, strand en familie krijg ik voldoende energie en inspiratie om meer krachtige visuele communicatie te creëren.

Wat kun jij betekenen voor OC Arnhem?

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen en hoop andere ondernemers te helpen. Als je beeld wilt geven aan jouw idee, verkoop, product, dienst of boodschap dan help ik je er graag mee.

Wie wens jij bij Open Coffee Arnhem te ontmoeten en waarom?

Ik ben niet specifiek op zoek naar een persoon, netwerken vind ik belangrijker, ooit zullen mensen in mijn netwerk goed van pas komen. Nieuwe mensen brengen nieuwe inzichten en ervaringen.

Meer weten over Raymiron?
Ontmoet hem bij Open Coffee Arnhem of bezoek zijn website