Open Coffee Arnhem: voor ondernemend Arnhem

Zeven vragen aan…

Wendy van den Bos

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wat maakt jou blij, Wendy en waarom?

Ik word er ontzettend blij van wanneer er echt contact ontstaat tussen mensen. Wanneer je een gesprek hebt waarin het gaat over de dingen die er toe doen, wanneer er verbinding is van mens tot mens.

Wat vind je leuk aan ondernemer zijn?

Dat alles mag op de manier waar ik blij van wordt. Vervolgens is dit ook best een dingetje, maar wel echt super fijn. Daarnaast vind ik het echt leuk om zoveel verschillende (nieuwe) mensen te ontmoeten en spreken. Het mag en kan allemaal.

Welk fijn ondernemersadvies kreeg jij ooit en pas je nog steeds toe?

Het woordje ‘doe(n)’. Doe wat goed voelt en doe wat je soms ook simpelweg gewoon moet doen. Wil je iets? Doe het. Weet je niet of iets werkt? Doe het. Heerlijk vind ik dat.

Hoe omschrijven jouw klanten Juist Jij?

Als een mensen mens die niet om dingen heen draait en doorpakt. Iemand die concreet en duidelijk is, je weet wat je aan me hebt.  Liefdevol confronterend, aandacht voor de ander, echt, puur en praktisch. Gaaf he ?.

Hoe ziet jouw onderneming er over een jaar uit?

Over een jaar loop ik met nog meer zelfstandig ondernemers mee in hun ontwikkeling als persoon en bij het vormgeven van hun bedrijf. Ook sta ik dan met veel enthousiasme voor ondernemers groepen te vertellen over het belang van ‘jezelf zijn’ als ondernemer in je bedrijf.

Heb jij wel eens spijt van een beslissing die je nam?

Geen spijt van beslissingen, wel ontdekt dat wanneer je soms beslist voor iets wat eigenlijk de keuze van de ander is, dat het dan vroeg of laat stokt. Mooie en soms pittige leermomenten.

Welk succes deel jij graag met ons?

Oh heerlijk, successen delen. Gevoelsmatig is mijn grootste succes dat ik mijn eigen weg heb gevonden in mijn bedrijf. Niet wat hoort of moet, maar precies dat wat fijn voelt. En dat dan blijkt dat je klanten daar ook helemaal gelukkig van worden.

De gouden tip voor ondernemers van Wendy van den Bos aan Open Coffee Arnhem:
Doe alleen dat wat precies bij jou en je bedrijf past en geniet van het proces op weg daar naar toe. Maar dan echt.Meer weten over Wendy?
Ontmoet haar bij Open Coffee Arnhem of bezoek haar website